geschenken
geschenken
geschenken
geschenken
geschenken
geschenken
geschenken
geschenken
wijnproeven
wijnproeven
wijnproeven
wijnproeven
wijnproeven
wijnproeven
wijnproeverij

Wijnproeverijen

U kunt bij Smaak altijd alles eerst proeven! Dit kan op afspraak met een groep, met z'n tweeën of alleen. Zo organiseren wij in overleg met u graag een wijnproeverij.

Gedurende een avond of middag laten wij u wijnen proeven die u wenst. Van te voren spreken we een thema af of u laat het aan ons over. Vaak combineren we dit met spijs. Dit geeft vaak de wijn weer een hele andere betekenis! Tijdens de proeverij vertellen wij u graag over de wijn. De proeverijen bestaan vaak uit 8 wijnen met daarin witte, rosé en rode varianten. Ook kunnen we feestelijk starten met een mooie bubbel en lekker eindigen met een dessertwijn. Wij adviseren u graag.

Smaak werkt samen met andere partijen voor de spijsproeverij. Zo kan de begeleiding bestaan uit een compleet menu tot aan het serveren van bijpassende hapjes. De proeverijen worden georganiseerd in ons Smaaklokaal. Op de foto’s ziet u een impressie. We bieden zittend plaats aan maximaal 14 gasten. Mocht u met meer mensen willen komen, dan zorgen we voor een staande proeverij.

Smaak kan ook naar u komen! Wij nemen glazen en de wijnen mee. U zorgt desgewenst voor hapjes, water en uiteraard de gasten.

Ook kunnen we een proefpakket voor u en uw gasten samenstellen. Door middel van de wijnbeschrijvingen proeft u alles zelf. Daarnaast organiseren wij een keer per jaar een proeverij waar echt alle wijnen voor u geopend zijn. Gedurende deze dag kunt u zich laten verrassen door nieuwe smaken. Op uw gemak proeft u de wijnen die u wenst te proeven. Als klant van Smaak ontvangt u hiervoor een uitnodiging.

Wilt u informatie over een proeverij? Neem even contact op en we bespreken uw wensen.
home | disclaimer | sitemap